ΩΡΛ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΩΡΛ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αλεξόπουλος ΩΡΛ - Alexopoulos ORL - Εξετάσεις

Εξετάσεις

Πιστοποιημένος ιατρός για συνταγογράφηση ΕΟΠΥ (φαρμάκων και εργαστηριακών εξετάσεων)
Συμβεβλημένος με Υπουργείο Συγκοινωνιών για εξετάσεις υποψηφίων οδηγών και ανανεώσεις διπλωμάτων
Συμβεβλημένος ιατρός Medisystem

Αξιόπιστος, λεπτομερής και ασφαλής τρόπος εξέτασης του αυτιού και δυνατότητα θεραπευτικών παρεμβάσεων ( αφαίρεση κυψελίδας , παρακέντηση ,ενδοτυμπανικές ενέσεις )

Εξέταση πολύ χρήσιμη στην παρακολούθηση της εκκριτικής ωτίτιδας στα παιδιά και στους ενήλικες , στην διάγνωση της ωτοσκλήρυνσης , προβλημάτων ευσταχιανής σάλπιγγας.

Περιορισμός εξωτερικών θορύβων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον εξεταζόμενο.

Ιδιαιτέρως χρήσιμη στην διάγνωση της βαρηκοΐας στα παιδιά (σωστή λειτουργία κοχλία) επειδή δεν απαιτείται η συμμετοχή του εξεταζόμενου.

Πλήρης καταγραφή του πρωτοκόλλου διάγνωσης ιλίγγου με δυνατότητα ανάλυσης και παρακολούθησης των ευρημάτων

Πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων εξετάσεων (πλήρης έλεγχος ακοής, ωτοακουστικές εκπομπές, ακουστικά προκλητά δυναμικά, ηλεκτρονυσταγμογραφία αν υπάρχουν και διαταραχές ισορροπίας)

Γίνεται με τα ενδοσκόπια, εργαλεία με τα οποία μπορούμε να εξετάσουμε το εσωτερικό της μύτης με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και αμεσότητα, βλέποντας σημεία που έως τώρα ήταν δύσκολο να ελεγχθούν με την κλασσική πρόσθια ρινοσκόπηση. Με τον ίδιο τρόπο ελέγχεται και ο ρινοφάρυγγας (το πίσω μέρος της μύτης εκεί που βρίσκονται τα κρεατάκια) έχοντας έτσι μια καλύτερη επισκόπηση των περιοχών και επομένως ασφαλέστερη διάγνωση του οποιουδήποτε προβλήματος.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής της εξέτασης σε βίντεο ή DVD για την παρακολούθηση – σύγκριση των ευρημάτων και εκτίμηση της πορείας του προβλήματος.

Διενέργεια των δερματικών δοκιμασιών νυγμού (skin prick tests) για τα αναπνευστικά αλλεργιογόνα, μέθοδος ασφαλής και αξιόπιστη.

Υποκειμενική μέθοδος στην οποία ο ασθενής καλείται να αναγνωρίσει ένα σετ 12 διαφορετικών οσμών.

Λήψη ειδικού ιστορικού, εξέταση όλων των δομών φάρυγγα, ρινοφάρυγγα, υποφάρυγγα τόσο με άμεση επισκόπηση όσο και με χρήση εύκαμπτου ενδοσκοπίου για ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις.